Sponsoring SVZ

Als Fysiotherapiepraktijk zijn we al jaren sponsor van locale sportverenigingen.
Sinds 2019 zijn we nu ook sponsor van gymnastiekvereniging Zijderveld (SVZ).

Hoofdpijn van uw zorgverzekeraar?

Onder de slogan ‘Hoofdpijn van uw zorgverzekeraar?’ gaat vandaag de KNGF najaarscampagne van start. Doel van deze campagne is om (via de fysiotherapiepraktijken) patiënten te informeren over de beste aanvullende polissen voor de dekking van fysiotherapie. Het KNGF heeft de natura- en restitutie polissen geselecteerd die geen behandelindex, geen uitzet- en responspercentages PREM en geen medische selectie hanteren. Dit zijn dus polissen die garanderen dat de patiënt het aantal behandelingen krijgt waar hij recht op heeft.

Nieuwe website kinderfysiotherapie

Het is zover! Dé informatieve website over kinderfysiotherapie is in de lucht! We liepen er tegenaan dat we een centrale plek misten, waar ouders (en kinderen) goede informatie kunnen vinden over kinderfysiotherapie, hoe de kinderfysiotherapeut werkt en wat de kinderfysiotherapeut voor verschillende kinderen kan betekenen. Maar daar is verandering in gekomen!

http://dekinderfysiotherapeut.com/

Beweegweek

In samenwerking met Team Sportservice Vianen, de bewoners van Sportpark Everstein en diverse sportaanbieders en sponsoren organiseren wij van zaterdag 26 mei tot en met vrijdag 1 juni een 'beweegweek'. Gedurende deze week zijn er allerlei gratis clinics en activiteiten......
Als Praktijk voor Fysiotherapie verzorgen wij zaterdagmorgen van 09.00 tot 12.00 gratis Fysiofitheidscans.

De Fysiofitheidscan duurt ongeveer een half uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Lengte
  • Gewicht
  • Percentage vet / vetvrije massa
  • Buikomvang
  • Handknijpkracht
  • Algemeen uithoudingsvermogen (Astrandtest)
  • Uitslag + advies

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen wordt een aantal andere tests bij u afgenomen. Op deze wijze wordt enkele lichaamsspecifieke kenmerken en uw handknijpkracht bepaald.

Vervolgens wordt uw conditie getest. Hiermee wordt een basis gelegd voor een persoonlijk beweegadvies.

Na afloop van de tests bespreken wij direct de resultaten met u en krijgt u een persoonlijk advies. Misschien bent u fitter dan u denkt, of moet u juist wat meer bewegen. Wat in elk geval zal meevallen, is het gemak waarmee u uw gezondheid kunt verbeteren. Daarvoor geven wij u een aantal gerichte adviezen, die in het dagelijks leven eenvoudig uit te voeren zijn. Daarbij houdten wij rekening met uw persoonlijke situatie zodat u een advies krijgt dat bij u past. De Fysiofitheidscan duurt ongeveer een half uur.

Samenwerking met Annatommie mc

Wij zijn zeer verheugd dat wij een samenwerking hebben gesloten met Annatommie MC.
Annatommie mc heeft het fysionetwerk opgericht om fysiopraktijken te ondersteunen in de behandeling van hun patiënten.
Soms kunnen klachten van een dusdanige ernstige of complexe aard zijn dat we er graag een orthopeed naar laat kijken. In dat geval willen wij dat u als patiënt snel en gerust kan worden doorverwezen naar een orthopedisch chirurg in de buurt. Tegelijkertijd willen wij graag het zorgtraject kunnen blijven volgen. Daarom is de samenwerking van onze fysiotherapie praktijk met Annatommie van grote meerwaarde voor ons fysiotherapeuten team en u als cliënt. Uiteindelijk is het doel van ons, u als cliënt zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden, adviseren en behandelen.