Fysiotherapie De Vries heeft besloten om de praktijk weer open te stellen voor reguliere zorg.


Het RIVM en VWS hebben ons op 30 april j.l. toestemming gegeven om de fysiotherapeutische zorg - veilig én verantwoord - weer op te schalen! Over hoe we dat precies in mogen en gaan vullen wordt nog nader bepaald.

Wij hebben wel besloten om contact op te gaan nemen met onze cliënten waarvan de behandeling was onderbroken vanwege de coronacrisis. Dat zullen we op 1 mei doen.

Fysiotherapie online: een video- of telefonisch consult

De therapeuten van fysiotherapie De Vries kunnen telefonisch uw therapie bespreken en de nodige huiswerkoefeningen via e-mail of de ”physiapp” toesturen. Ook kan er een (video) consult plaatsvinden. Uw zorgverzekeraar heeft deze vorm van behandeling goedgekeurd. Neem contact op met de praktijk voor meer informatie.  

Hoe werkt video of telefonisch consult?

Bij het telefonische consult zal de therapeut u op uw huisnummer of 06-nummer bellen om de status van uw behandeling te bespreken, uw huidige klachten en de voortgang van de behandeling. U kunt daaropvolgend huiswerkoefeningen krijgen via de physiapp of via de e-mail.

We begrijpen dat u vragen heeft over een behandeling in de vorm van een video- of telefonisch consult. Uw therapeut kan u alles uitleggen. Bent u nog niet onder behandeling bij ons? Neemt dan contact op met onze Fysiotherapie-praktijk. We informeren u dan graag verder.