Fysiotherapie De Vries heeft besloten n.a.v. de persconferentie van 23 maart, om de behandelingen verder in te perken.


Helaas zijn wij genoodzaakt om onze verantwoordelijkheid te nemen en verdere verspreiding te minimaliseren. Uw gezondheid en die van onszelf is ons te dierbaar. We zullen vandaag of in de loop van de week zelf contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen met ons, mocht u vragen hebben of advies willen. 

Voor zeer dringende therapie kunt u ons altijd bellen 0345-642618.

Fysiotherapie online: een video- of telefonisch consult

De therapeuten van fysiotherapie De Vries kunnen telefonisch uw therapie bespreken en de nodige huiswerkoefeningen via e-mail of de ”physiapp” toesturen. Ook kan er een (video) consult plaatsvinden. Uw zorgverzekeraar heeft deze vorm van behandeling goedgekeurd. Neem contact op met de praktijk voor meer informatie.  

Hoe werkt video of telefonisch consult?

Bij het telefonische consult zal de therapeut u op uw huisnummer of 06-nummer bellen om de status van uw behandeling te bespreken, uw huidige klachten en de voortgang van de behandeling. U kunt daaropvolgend huiswerkoefeningen krijgen via de physiapp of via de e-mail.

We begrijpen dat u vragen heeft over een behandeling in de vorm van een video- of telefonisch consult. Uw therapeut kan u alles uitleggen. Bent u nog niet onder behandeling bij ons? Neemt dan contact op met onze Fysiotherapie-praktijk. We informeren u dan graag verder.